Wednesday, December 14, 2011

::unTuk saaT ni::

yeaHHh...aLhamDuliLlah..pnT leLaH n seGaLa duGaaN seLaMa 3 yeaRs kaT saBaH beRaKhir dGn puLanGan yG baIk..tHaNx God kRaNa meLanCaR kaN seGaLa uRuSan peNgaJiaN saYa seLaMa iNi..
suDaH seMesTi nYa a BiG sPeCiaL tHanX tO mY beLoVed paRenT Yg bNyK bG suPpOrt, sPonsOr yuRaN n duiT bLanJe seLaMa ni..tnPa aDa seDikiT runGuTan poN daRi diOrg ye wLauPun aNk diOrG ni seLaLu kuaR jnJaLan..loVe tHem muCh..aToK2 n neNeK2, pKciK2 n mkCiK2 yG baeK aTi, n biG loVe toO toK beStie2 saYa di saNa..suSaH n seNaNg saMe2..mKn maGgi saRdiN sMe, buBur tOmyaM saMe, waT ASgMnT sMe, g kLaS n tnGgu baS sMe n a LoT oF tHinG yG waT saMe2..sLaMe kt saBah mRka2 laH kLuaRga yG pLinG teRdeKat..sO, aLl peRsOn yG di staTe kN tu  sMua nYa aDaLah VVIP dLm iDuP AMIRA ABDUL WAHID ni..hee..
i'M haPpy wiF mY liFe sKrG..wLu poN xKeJe aTau teRlaRi cKiT daRi fieLd yG diPeLaJaRi duLu, mY neW joB iS quiTe inTersTing..sMoGa laNcaR seGaLa yG diRanCanG deMi uTk maSa dPn yG baiK..iNsYa Allah..buT, if baGi piLiHan toK keRja oR sTuDy, oF coZ saYa aKan piLiH sTudY..sTuDenT  liFe aDaLaH yG beSt coMpaRe to liFe daH keRja..taPi naK waT cM ne kaN, iDuP haRuS diTeruSkaN...
keRja iS a PaRt oF iBaDah juGaK kaN...:)
regaRdinG mY bLog ni, aCtuaLly bLoG ni aDalaH uTk saYa meLuaHkan seGaLa aPa yG saYa raSa sBb xdPt nk luaHkaN kT soMeOne yG laiN..cam diaRy aTi la..cewaHH..buT, if ppL vieW oR waLk in kT bLoG ni, aLaMat teRsaNgaT laH maLu meMbaCa coReTan aTi yG ntaH aPa2 ni..aNwaY, tHanX to aLl yG suDi meNinGgaLkaN peSanaN di seBelaH ini..^_^
eNouGh toK diZ tiMe..neXt tiMe coRet laGi...sHaRe cKit piC tiMe kOnvO ri Tu..
diaRi aTi aMiRa
 seRioUs piC koNvo deG ni xCun sGt..sBb muKe xReaDy n sDkT sPoiL b4 neK sTage..tP so faR ok je koT..hehe..
wiF mY beLoveD fRenS seLaMa di UMS..meK, naBil, liA, n sYiRa (tiaDa dLm gMbR)..piC wiF aiSya, diNa n de bBrPa oRg laGi xde sBb maSe sGt mNcmbuRui tiMe2 kaT saBah ri tu..
 wiF eMi n iLa sYg (aDik2 Yg nKl n meMeninGkaN kPla)...
 meReKa yG dTg suPpoRt my coNvoCtioN daY..
 wiF aYh eDy n hiS faMilieS..
 wiF sYiRa n Lia...
 kaK riN yG bNyk mmBntU..
 meReKa aDaLah seBaHaGian kwN2 saYa juGaaaa...
 foR moRe piC, leH tGk kT muKa buKu saYa yaaa..♥ (◠‿◠✿)ღ

9 comments:

  1. cogrtas makcik mira....
    pasni leh banje ak makan...dah grade...semoga dapat kije yg menjamin masa depan ko k...

    ^__^

    ReplyDelete
  2. thanx makcitt kis2..
    amin 4 da doa..
    boleh je blanje sesekali pe salah nye..:)

    ReplyDelete
  3. hikhikhik... most welcome...
    hehhehe...
    ko skang kije mana???

    ReplyDelete
  4. ti roger2 la yerk..
    ko bile nk kawen ni?
    xsbr nk dtg sumbangkn hadiah ni..hee...
    keje kt kajang..:)

    ReplyDelete
  5. insyaallah...
    aku??? hahhahha...
    doakan lah kwn ko ni ha...
    apa nanti adalah kad dari aku k...
    same2 kte berdoa... ^_^

    ReplyDelete
  6. okies..i'm waitin' 4 it..
    i.Allah de tu..sbr je k..
    usaha, doa n tawakal..cewahh..!!

    ReplyDelete
  7. hahahaha.... kiah ble nak kawen??? sape ag budak2 len yag dah kawen ni???

    ReplyDelete